Wij vinden het geweldig: een bruiloft met de prachtige kleuren van de herfst op de achtergrond! We zitten nu nog in de zomer, maar binnenkort zal het nieuwe seizoen alweer aanbreken. Met een beetje hulp van Pinterest hebben wij een fall wedding board voor jou gemaakt. De leukste decoratie tips, de mooiste bloemen voor een echt herfst boeket, de lekkerste herfst hapjes… Bekijk snel de foto’s en doe inspiratie op voor misschien wel jouw eigen bruiloft.

Daarnaast hebben we een paar tips voor de perfecte herfst bruiloft op een rijtje gezet:

1. Bladeren en bessen. Door herfstbladeren toe te voegen aan je boeketten laat je de bloemen er mooi uit springen. Ook een leuk idee: voeg fondant bladeren en bessen in de kleuren rood, goud en oranje toe aan je taart. Dit geeft het een unieke uitstraling met een echt herfst gevoel!

Fall wedding cake by Kendall's Cakes/Terra Dawn Photography

2. Natuurlijke achtergrond voor de foto’s. Ga van te voren samen met de fotograaf op zoek naar mooie plekjes waar je de foto’s kunt schieten. Voor echte herfst foto’s ga je op zoek naar warme kleuren en vallende bladeren. Maar een oude schuur kan ook een heel leuk effect geven!

3. Pompoenen. Ben je creatief? Ga dan aan de slag met pompoenen! De pompoenen zullen jouw bruiloft een echt herfst gevoel geven. Gebruik bijvoorbeeld kleinere pompoentjes om aan te geven waar je gasten mogen zitten. Kijk voor meer leuke DIY’s op ons Pinterest bord.

carved pumpkins for fall party table. lol i seen this pin and thought, how perfect :)

4. Kies niet alleen voor oranje en geel. Bij herfstkleuren denk je al snel aan oranje en geel. Maar kies ook eens voor de wat donkerdere kleuren. Zo creëer je een romantische en gezellige sfeer. Denk bijvoorbeeld aan donker paars, bordeauxrood of bruin!

Meer inspiratie nodig? Klik dan hieronder op ons Fall wedding board. Voor de mooiste verlovings- en trouwringen klik je hier.

 Volg het bord Fall wedding van DiamondsByMe op Pinterest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *