Over 3 weken is het alweer Valentijnsdag! Bij DiamondsByMe staat eigenlijk iedere dag centraal voor het vieren van de liefde. Of het nu de liefde is voor een vriend of vriendin, je verloofde, zus, moeder of dochter; voor ieder speciaal moment maken wij de meest unieke sieraden. Valentijnsdag; de dag van liefde, kaartjes en natuurlijk cadeautjes is daarom ook een dag die bij ons niet vergeten wordt. Om de liefde extra te vieren, hebben wij vier prachtige sieradensets voor jou (of jouw Valentijn) samengesteld!

isa.set

 

De eerste set is deze prachtige ‘Isa’ set met de Isa 2 ring en de Isa oorstekers. De witgouden Isa 2 ring is één van onze meest populaire ringen. De ronde vormen geven deze ring een elegante uitstraling en door zijn slanke vorm schittert de 0.30 ct diamant prachtig in zijn zetting. Bij deze diamant ontvang je een officieel GIA certificaat. De bijbehorende Isa oorstekers zijn strakke diamanten knopjes die perfect bij elke outfit zullen staan. Klik hier om de Isa 2 ring te bekijken en hier om matching oorknopjes te bekijken.

robijn.set

 

De tweede Valentijnsset is een opvallende geelgouden set met robijn. Onze Initial 040 ketting is een trendy doch tijdloos collier met een fijne letterhanger én een hanger met hartvormige robijn. Je vindt deze Initial 040 ketting hier. De Jannette oorknopjes zijn een perfecte aanvulling op de Initial 040 ketting. De oorknopjes zijn eveneens uitgevoerd in geelgoud met robijn. Stel de Jannette oorstekers hier naar eigen stijl samen.

sam.set

 

Een speciale set met hartvormige sieraden kan natuurlijk niet ontbreken in onze Valentijn special! Onze Sam Heart sieraden zijn lief maar ook zeker classy. Deze witgouden Sam Heart set, bestaande uit de ring met bijbehorende oorknopjes, zijn beiden uitgevoerd in witgoud edelmetaal. De diamanten in zowel de ring als de oorknopjes zijn 0.44 ct, waarbij GIA certificaten worden geleverd. Klik hier om al onze Sam Heart sieraden te bekijken.

jodie.set

De vierde en laatste set die we hebben samengesteld is een romantische roodgouden set bestaande uit de Jodie ring en de Ladawn oorhangers. De combinatie van roodgoud met rookkwarts geeft de sieraden een warme uitstraling. De Jodie ring is een moderne ring met een bijzonder uitgevoerde zetting. De ring heeft een opvallende 8mm rookkwarts als centersteen. De bijpassende Ladawn oorhangers zijn leuke oorbellen met een peer geslepen rookkwarts. Benieuwd naar deze sieraden? Klik hier voor de Jodie ring of klik hier voor de Ladawn oorhangers.

Zit jouw perfecte cadeau hier nog niet tussen? Met onze configurator op www.diamondsbyme.nl kun je eindeloos blijven combineren en jouw eigen droomsieraad samenstellen. Heb je zelf een ontwerp in gedachten? Dan helpt één van onze designers je graag met het visualiseren van jouw droomsieraad!

Wil jij jouw geliefde graag tippen over jouw droomsieraad? Dat kan! Help je geliefde een handje en stuur jouw wensenlijst naar hem of haar toe!

Let’s celebrate love with DiamondsByme!