Bij bestelling van een sieraad op DiamondsByMe.nl krijgt u gratis Het moeder/zoon handboek cadeau! DE onmisbare bijbel voor iedere moeder die een zoon heeft of krijgt. Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Jongens zouden het zwaar hebben in een maatschappij waarin ze veelal door vrouwen worden opgevoed en onderwezen. In de praktijk zorgen moeders inderdaad meer voor hun zonen dan vaders, en als stellen gescheiden zijn wordt de verhouding nog schever. Maar dat is niet erg: als vrouw kun je prima een ‘man’ opvoeden. Het is alleen wel handig om je eerst in het andere geslacht te verdiepen.

Het moeder/zoon handboek geeft je alle onmisbare informatie om jongens op te voeden. Het gaat over de sterke band tussen moeder een zoon: van peuter tot tiener en van puberteit tot volwassenheid; elke fase komt aan bod. Naast praktische tips en adviezen staat het boek bomvol ervaringsverhalen.

Het boek is geschreven door Meg Meeker. Mag Meeker is naast moeder van vier kinderen, al 25 jaar praktiserend pedagoge, tienercoach en professor. “Moeders: blijf jezelf, vertrouw op je instinct, breng je zoon verantwoordelijkheid bij en vergeef hem dingen”, aldus de auteur.

Bij uw bestelling kunt u via de opmerkingen aangeven dat u graag het boek ontvangt. Is het boek al uitverkocht bij ons? Niet getreurd! Het boek is te koop bij verschillende boekhandels.

Het moeder/zoon handboek
Auteur: Meg Meeker
Prijs: €19,99
ISBN: 9789021557250
Kosmos Uitgevers

het moeder/zoon handboek
het moeder/zoon handboek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *