U wilt stralen met iets wat uniek is, hoe mooi zou het zijn om sieraden te kunnen dragen die U alleen heeft? Vaak zijn sieraden verbonden aan een bijzondere gelegenheid met een persoonlijk gevoel. Wij van Diamondsbyme hebben hierover nagedacht en presenteren u daaorm vol trots onze sieradenconfigurator.

Met de sieradenconfigurator van DiamondsByme bent u vanaf nu in gelegenheid uw persoonlijke sierraad te ontwerpen. U heeft de keus uit een ruim assortiment aan o.a. ringen, hangers en oorhangers. Bij het ontwerpen van uw sieraad is het leuk te weten dat vele opties mogelijk zijn, zo kunt u zelf de prijs van u sieraad bepalen, het materiaal de stenen en de grootte hiervan uitkiezen. Tijdens uw ontwerpproces ziet u het sieraad in 3D model steeds veranderen naar wat maakt.

Hoe gaat u te werk met de sieradenconfigurator?
Stap 1: Kies uw sieraad naar wens
Stap 2: Vanaf dit punt kunt u uw sieraad zelf personaliseren en ontwerpen

Er iets niets mooiers om een bijzondere gelegeneheid te verzegelen met een persoonlijk sierraad. De sieradenconfigurator van DiamondsByme biedt u deze mogelijkheid. Mocht uw wens niet geheel te verwezenlijken zijn via de configurator neemt u dan gerust contact met ons op. Het team van DiamondsByme helpt u graag bij uw ontwerp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *