Het is december! En dat betekent dat de meest romantische tijd van het jaar om de hoek staat: KERSTMIS! Tijdens Kerst draait alles om samen zijn met de mensen van wie jij houdt. Hoe romantisch zou het zijn om dan je geliefde tijdens Kerst ten huwelijk te vragen?! Zo krijgen jullie een Kerst om nooit te vergeten en beginnen jullie het jaar extra bijzonder! Ben jij op zoek naar inspiratie voor hét perfecte aanzoek? Of ben jij gewoon een hopeloze romanticus? Blijf dan vooral lezen! In deze blog geven we namelijk onze vijf leukste tips voor het perfecte aanzoek tijdens Kerst!

  • Naast het feit dat Kerst draait om samen zijn met je geliefden, draaien deze feestdagen toch ook stiekem een beetje om het krijgen van cadeautjes. De doos-in-doos-in-doos truc wordt dan ook nooit oud. Verstop de ring in dozen, waardoor het extra spannend (en een klein beetje frustrerend) wordt om erachter te komen wat het cadeau nou echt is. Zijn jullie nou echt een stel dat houdt van grappen & grollen? Doe dan NIETS in het kleinste doosje en haal de ring tevoorschijn zodra je vriendin je verbaasd aankijkt.
  • Verlovingsvakanties zijn ook altijd een goed idee! Een romantisch aanzoek in de sneeuw kun je op verschillende manieren uitvoeren. Bovenaan de piste, schrijven in de sneeuw waardoor je het vanuit de skilift kunt zien, of juist wachtend op haar onderaan de piste! Wat nog de grootste verrassing zal zijn: je vriendin opzoeken tijdens haar vakantie met haar vriendinnen/familie en haar hier verrassen met een ring! Plan jij je aanzoek in de sneeuw? Zorg dan niet dat je je ring laat vallen! Zoeken is namelijk lastig in de sneeuw…
  • Met Kerst zijn er overal schaatsbanen te vinden! Denk dan ook eens aan een schaatsbaan op een grote kerstmarkt zoals die in Düsseldorf! Je zult alleen even moeten oefenen met knielen, want op je knieën gaan met schaatsen aan is toch lastiger dan het lijkt… Een romantische glühwein achteraf maakt het sprookje compleet!
  • Zijn jullie echt familiemensen en wil je het speciale moment het liefst met zoveel mogelijk mensen delen? Plan je aanzoek dan tijdens het kerstdiner! Dit zal de gezellige familieavond extra speciaal maken en iedereen zal heel de avond een fantastisch gespreksonderwerp hebben!
  • Kerstcadeaus kun je op meerdere manieren inzetten voor een aanzoek! Zo kun je er ook een hele speciale beleving van maken door allemaal kleine cadeautjes te kopen die een bijzondere betekenis hebben m.b.t. jullie relatie. Alle bijzondere kleine cadeaus zullen je geliefde stiekem hints geven en leiden tot de climax van de avond: het aanzoek en de ring!

Naast het geven van inspiratie voor memorabele aanzoeken, kunnen wij je natuurlijk nóg beter helpen met het vinden van de perfecte verlovingsring! Heb je totaal geen idee hoe je hieraan moet beginnen? Lees dan onze 3-delige blog terug of neem contact met ons op! Voor de echte Kerst-fans hebben we zelfs ringen in ons assortiment die het kerstgevoel uitstralen 😉 Mix & match met alle kleuren edelmetaal en alle edelstenen en ontwerp de ring die perfect bij jouw aanstaande past!