Er is een nieuwe reistrend: de Verlovingsvakantie! De kans is groot dat jij, net zoals wij, íemand in je omgeving kent die op vakantie ten huwelijk is gevraagd! Want wat is er nou romantischer dan met je liefde op vakantie gaan, en daar ten huwelijk worden gevraagd bij zonsondergang? Dit fenomeen wordt steeds populairder, en staat ook wel bekend als de Verlovingsvakantie!

De Verlovingsvakantie trend is ontstaan na het aanzoek van Prins William aan zijn geliefde Kate tijdens hun vakantie in Kenia. Welke celebrities nog meer volgenden in deze trend? Kanye West vroeg Kim Kardashian ten huwlijk tijdens een weekendje weg in San Fransisco, Johannes Huebl deed zijn aanzoek aan Olivia Palermo in St. Barts en Ashlee Simpson & Evan Ross zijn verloofd in Hawaï!

Naast het verzoek voor champagne en rozenblaadjes, wordt er bij het boeken van romantische vakanties ook steeds vaker uitgevraagd of er unieke locaties zijn voor een huwelijksaanzoek. Vooral in Amerika ontstond er een groeiende vraag naar speciale locaties waar iemand ten huwelijk gevraagd kon worden. Een aantal slimme vakantieaanbieders, zoals het Gaylord Palms Resort in Florida en het Montage Laguna Beach resort in Los Angeles, speelt in op deze trend door het aanbieden van hun zogenoemde ‘Engagementcation offers’. Mannen & vrouwen worden hier geholpen door het personeel van het hotel om hun aanzoek tot in de puntjes te plannen! Het enige wat jou dan nog te doen staat, is op je knieën gaan en het aanzoek doen (én de redelijk prijzige rekening betalen natuurlijk).

Relatie experts zijn echter niet heel enthousiast. Zij beweren namelijk dat de hoge kosten van nóg een huwelijksonderdeel (naast de bruiloft, de jurk en de huwelijksreis) voor stress in relaties kunnen zorgen, waardoor relaties onder druk kunnen komen te staan. Dus, als jullie discussies nu al vaak over geld gaan, lijkt het ons niet slim om een EXTRA vakantie te boeken, puur en alleen om je huwelijksaanzoek te doen.

Maar waar laat je de ring als je samen één koffer deelt, of als je partner altijd alles inpakt en weet te vinden? Bij TravelSupermarket hebben ze hier de perfecte uitvinding op gedaan: de I do-derant… Deze verpakking ziet eruit als een deodorant, die kleiner is dan 100ml en dus mee mag in de handbagage, heeft een geheim ‘vakje’ waar je de ring veilig in kunt verstoppen.

Niemand zal een ring in een deodorant flesje verwachten, maar of het nou echt onopvallend is om plotseling een compleet andere soort deo mee te nemen vragen wij ons af. Hopelijk verruilt je vriendin tijdens het inpakken die rare deo niet last-minute voor je normale deo zonder dat je hier iets vanaf weet.

deo

Een aanzoek op je vakantie, zal de vakantie ónvergetelijk maken! Ga jij nog samen met je vriend of vriendin op vakantie en zit je al langer aan een aanzoek te denken? Bestel dan NU nog je verlovingsring bij DiamondsByMe en wij zorgen voor de kers op de taart!