Vrouwen kunnen het eeuwig over verlovingsringen en trouwringen hebben. Want de meeste vrouwen zijn fan van alles wat glimt en blinkt en als je dan een ring van je geliefde krijgt, wil je natuurlijk niets dan hier mee pronken en hem nóóit meer af te doen. Maar laten we het nou maar eens niet alleen over onszelf hebben, we moeten onze mannen natuurlijk ook een beetje in het zonnetje zetten. Dus vandaag gaan we het hebben over de trouwringen voor mannen! Want heeft jouw ‘hubby to be’ eigenlijk een beetje inspraak over de ringen?

Een trouwring van een man is bij uitstek het meest belangrijke sieraad in zijn leven (of misschien toch op zijn mooie horloge na). Naast dat de ring de band tussen jullie symboliseert, zegt het ontwerp van de ring ook veel over de persoonlijkheid van je aanstaande. Want een ring is een accessoire die je voor een hele lange tijd zult dragen, en daarom zal je toch een ring moeten kiezen die bij jouw persoonlijkheid en stijl past.

Houd je vriend van eenvoud en is hij niet zo van tierelantijntjes? Dan zal de klassieke gouden of witgouden ring een goede keus zijn. Er zijn echter veel verschillende ringen die eenvoud uitstralen zo maken de breedte en de vorm van de ring veel uit. Dan is een niet te brede witgouden of platina ring waarschijnlijk de beste keus.

Willen jullie niet voor een saaie standaard ring gaan, maar toch ook niet te veel opvallen? Dan zijn ringen met kleine details zoals meer textuur in de vorm van dunne lijnen, of een combinatie van mat en glimmend edelmetaal.

Is je verloofde kunstzinnig? Dan is een ring met een combinatie van edelmetalen misschien de perfecte ring! Ook zijn er mooie ringen met opvallende motieven, die een artistieke uitstraling hebben.

Dan hebben we nog de fashionista’s! Er zijn ook genoeg ringen voor de mannen die graag een beetje opvallen. Misschien is een ring met één, of zelfs twee diamanten dan wel de perfecte keus! En natuurlijk zijn de ringen met een combinatie van edelmetalen altijd opvallend en stijlvol!

De laatste categorie ringen die we bij DiamondsByMe hebben zijn de ringen met een extra personal touch zoals een handtekening of een tekst (zoals jullie namen) op de buitenkant! Wil jij echt een unieke ring samen met je verloofde, dan is dit natuurlijk de beste optie!

Maar onthoud altijd, een ring is iets dat je voor altijd zult blijven dragen. Dus als je niet goed kunt kiezen, is het belangrijk dat je voor een tijdloze ring kiest. Dan weet je zeker dat er over 10 jaar niet op uitgekeken bent!

Kijk op onze website voor alle verschillende trouwringen voor mannen! En om het makkelijker voor jullie te maken, hebben we mooie sets samengesteld met mannen én damesringen die perfect bij elkaar passen!

Full post