Bij een bruiloft denken we meestal aan een mooie zonnige dag, korte jurken en vrolijkwe kleuren. Maar wat misschien wel nóg mooier is, is een WINTER WONDERLAND WEDDING! Hierbij moet je denken aan prachtige witte decoratie en natuurlijke details. En als we eerlijk zijn, vinden wij een witte trouwjurk misschien nog wel het allermooist overkomen in de witte sneeuw! Oké, in Nederland kunnen we natuurlijk nooit zeker zijn van een witte kerst of überhaupt sneeuwval in de winter… maar we hebben toch een aantal prachtige inspiratiebeelden gevonden en voor jullie op een rijtje gezet..

Locaties
Op onderstaande afbeelding een aantal prachtige sfeerbeelden van hoe locaties zijn aangekleed tijdens bruiloften met een WINTER WONDERLAND thema! Romantische zalen/ruimtes met veel kaarsen, bloemen en lichtjes! Het toppunt van romantiek als je het ons vraagt!

w1
Decoratie
In de inspiratiecollage van decoratie hebben we een aantal super leuke DIY samengesteld. Die roos in het ijs krijgen is nog niet zo makkelijk, maar kijk eens wat voor een verschil een eenvoudig takje maakt als versiering op een naamkaartje!

w2
Taart
Een bruiloft is niet compleet zonder TAART! Wij likken onze vingers af bij deze prachtige winterse taarten! Wat is jouw favoriet?

w3
Outfits
Een winters thema vinden wij prachtig tot in elk klein detail, of het nu gaat om de haren van de bruid, de jurk van de bruid of de kleding van de bruidsmeisjes! Ook geeft de rode kleur overal een extra warme uitstraling. Zelfs oma’s knalrode gebreide stola staat prachtig op jouw spierwitte trouwjurk!

w4
Bloemen
Zoals je op alle voorgaande foto’s al goed kunt zien, zorgen bloemen bij iedere winterse bruiloft voor de perfecte sfeer. De kleuren wit, groen en rood staan prachtig samen en geven iedere ruimte en ieder boeket een warme winterse uitstraling! Daarom hebben we hieronder een aantal van de mooiste boeketten op een rijtje gezet:

w5


Ringen
Een bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder trouwringen. Op www.diamondsbyme.nl hebben wij een hoop mooie sets klaar staan. Natuurlijk kun je ook altijd je eigen ringen samenstellen! Hier onder een aantal voorbeelden die naar onze mening perfect bij een Winter Wonderland bruiloft passen!

w6

We missen toch de zon altijd in de winter, maar deze inspiratiebeelden van winterse bruiloften geven ons toch een compleet andere kijk op de donkere wintermaanden: WE LOVE WINTER WEDDINGS! Romantisch en sfeervol zijn de perfecte woorden om een winterse bruiloft te omschrijven. Ben jij ook verkocht?! Wij wel!