Ben je op zoek naar unieke sieraden die niet iedereen heeft? Vergeet dan niet dat je ook zelf sieraden kunt ontwerpen bij DiamondsByMe. Je kunt een bestaand design aanpassen met bijvoorbeeld een andere edelsteen, maar ben je creatief en heb je de perfecte ring al in gedachte? Dan is zelf ontwerpen van gepersonaliseerde juwelen “the way to go”!

Bekijk deze 10 unieke sieraden die zijn ontworpen door klanten en laat je inspireren.

Van manchetknopen, een bicolor verlovingsring tot een gouden hanger in de vorm van een boot. Deze unieke sieraden zijn zeker next level en zul je niet snel bij een ander zien!

Verlovingsring met 3 stenen

1/10 Romantisch en Moderne 3-steen ring
Deze romantische bicolor ring is ontstaan nadat de ringdrager geïnspireerd raakte door een soortgelijke ring met een enkele steen. Samen met onze designer heeft zij de rood- en witgouden ring naar haar eigen smaak gemaakt door twee 4,6mm roze morganite zijstenen toe te voegen.

Pear shaped diamond engagement ring gemaakt door Diamondsbyme

2/10 Elegant en glamoureuze peer-vorm verlovingsring
Wat een pronkstuk heeft hij ontworpen voor haar! Er is gebruik gemaakt van verschillende soorten en vormen edelstenen in deze extravagante witgouden verlovingsring.

Een lichtgele diamant van 0.65 karaat, peervormig, is omringd met ronde en tapered baguette diamanten waardoor er een glamoureuze uitstraling ontstaat. Waarna er in de ringband nog een robijn is geplaatst dat middels de rode kleur een glamoureus contrast geeft.

Flower earrings made by Diamondsbyme

3/10 Multifunctionele diamant en robijnen bloem oorbellen
Een dagelijkse schittering om je outfit af te maken lukt zeker met deze robijn en diamanten oorbellen. 

De diamanten in het centrum van de oorbellen zijn 0.15 karaat en in de blaadjes van deze bloem zitten maar liefst 48 edelstenen!

Cute golden ring with yellow sapphires

4/10 Lief, stijlvol en luxe met gele saffieren
Zijn alleen wij aan het staren of jullie ook? Deze lieve ring die tegelijkertijd stijlvol en luxe overkomt zou bij iedereen passen. Het design is 18K goud en heeft een strik met 80 gele saffieren waarvan de grootste 1.2mm en kleinste 0.9mm.

Customized golden boat pendant

5/10 Speciale herinnering in miniatuur is always the way to go
Wat doe je als trots bent op de boot die je hebt gemaakt?

Precies, vastleggen in goud! Deze hanger is een kleine versie van de boot die de klant heeft gemaakt en is 18K goud. Zulke creaties worden ook vaak gevraagd als een bedel voor een armband.

Emerald diamond engagement ring

6/10 Speelse maar een ó zó vrouwelijke verlovingsring met smaragd!
Nee, het is niet de ring van de prinses, maar deze ring had het zo kunnen zijn. Zo’n schitterend ontwerp!

De ring die uiteindelijk is gekozen in 14K geelgoud is gezet met een ovaalvormige smaragd van 7×5 en is omringd met verschillende vormen diamanten met het totale gewicht van 0.50 karaat.

art deco marquise zirkonia ring - made by Diamondsbyme

7/10 Art Deco geïnspireerde marquise zirkonia ring
De juiste man met het aanzoek op één knie en een diamanten ring is prachtig, maar wat als je nu ‘gewoon’ een ring wilt? Juist, treat yourself met gepersonaliseerde juwelen!

Deze ring is geïnspireerd door onze Annamaria verlovingsring en aangepast met een halo die gezet is met twee zirkonia baguettes en ronde diamanten. De centersteen is een 0.80 marquise zirkonia in plaats van een ronde diamant.

Custom gold cufflinks made by DiamondsByMe

8/10 Bijzondere manchetknopen waarmee je gezien mag worden
Initialen laten zetten op de mouw van je blouse om het persoonlijker te maken ligt voor de hand. Maar waarom zou je het niet nog unieker maken met zelf ontworpen manchetknopen? Manchetknopen of een reversspeld van goud met diamanten of andere edelstenen zijn unieke sieraden voor mannen.

Deze klant creëerde samen met de ontwerper manchetknopen in de vorm van een hamer en een zaag. Waarna er op de pinnen nog initialen stonden. Ideetje voor vaderdag?

Custom diamond engagement ring yellow gold

9/10 Diamonds, Diamonds and more Diamonds!
Diamonds are a girls best friend en dat heeft de klant van dit ontwerp zeker begrepen. Deze ring bevat een center diamant die zeker blikken zal vangen. Daar komt bij dat op de drie ringbanden ook micro pave diamanten zijn verdeeld die zelfs doorlopen tot in de pootjes die de ring vasthouden.

Dit design speelt met 3 dunne ringbanden waarvan twee doorlopen en de diamant vasthouden en één doorloopt onder de diamant. Hierdoor kan het licht goed door de diamant schijnen waardoor deze via de facetten weerkaatst kan worden om de populaire schittering van een diamant te geven.

Custom pendant from tree with four gems made by DiamondByMe

10/10 Levensboom met 4 verschillende edelstenen
Meteen herkenbaar aan deze hanger is de levensboom die is verrijkt met de 4 elementen middels edelstenen. Een ronde peridot, smaragd,topaas en een bruine diamant.

Female wearing engagement ring - holding hands

Deze 10 sieraden zijn slechts een greep uit de vele ontwerpen. Natuurlijk zijn er nog veel meer unieke sieraden ontworpen maar… welk ontwerp uit deze 10 heeft jou het meest geïnspireerd? 

Meer inspiratie nodig of heb je zelf een uniek ontwerp in gedachte?

Onze designers helpen jou graag om jouw ontwerp te realiseren en zijn te bereiken via onze chat, email of op 010-747 00 00. Succes met het creëren van jouw unieke sieraden!

Meer informatie over zelf ontwerpen van sieraden, hier.