DiamondsByMe is hét online platform voor jouw ultieme shopgemak naar luxe sieraden. Hier kun je altijd en overal zelf je eigen sieraad ontwerpen en bestellen. Of je nu lekker thuis op de bank ligt of onderweg bent, met de overzichtelijke configurator van DiamondsByMe kun je op elk moment heel makkelijk en snel je eigen sieraad ontwerpen.

telefoons

De afgelopen 2 decennia is er enorm veel gebeurd op technologisch gebied. Tot ongeveer 20 jaar geleden kon men namelijk nog helemaal niets bestellen op internet. Tegenwoordig zijn webshops niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Het aantal online shops overstijgt sinds 2015 dan ook het aantal offline winkels. Iedereen is aan deze ontwikkelingen gewend geraakt en daarom bestaat er nu ook de mogelijkheid om duurdere en customized artikelen online te bestellen zoals bij DiamondsByme.

Omdat veel mensen het vaak toch nog spannend vinden om online te winkelen, zetten wij in onze blog van deze week de voordelen voor je op een rij:

GOEDKOPER
Het klinkt cliché, maar meestal zijn producten online goedkoper dan in de winkel. Zo garanderen wij bij DiamondsByMe dat al onze producten een eerlijke prijs hebben en nergens anders goedkoper zijn. Wij doen dan ook nooit aan kortingen en andere promoties, omdat onze sieraden standaard de beste prijs hebben. Vaak wel 30 tot 40% voordeliger dan in de winkel!

GROTER ASSORTIMENT
Online heb je vaak een groter assortiment dan in de winkel. In de winkel is het vaak niet mogelijk om een complete collectie te tonen, simpelweg door gebrek aan ruimte. Bij DiamondsByMe is het assortiment door de vele combinatiemogelijkheden bijna onbeperkt. Wij houden geen voorraad, omdat elke bestelling voor de klant op maat wordt gemaakt.

ONLINE REVIEWS
Bij grotere investeringen, zoals luxe sieraden, denk je meestal toch langer na voordat je tot een aankoop overgaat. Reviews zijn dan een fijn hulpmiddel en kunnen doorslaggevend zijn bij het maken van beslissingen. Bij DiamondsByMe vragen we al onze klanten of ze een review willen schrijven over hun ervaringen. Wij zijn trots dat onze gemiddelde beoordeling, uit 193 reviews, een 9.2 is. Al deze reviews zijn te lezen op www.trustpilot.nl/review/www.diamondsbyme.nl.

PERSOONLIJKE HULP WANNEER GEWENST
Veel mensen zitten vaak niet te wachten op ‘bemoeizuchtige’ winkelmedewerkers, maar wanneer je vragen hebt is persoonlijke hulp toch fijn. Om mensen met hun aankoop te helpen heeft DiamondsByMe een rechtstreekse chat waarbij al je vragen worden beantwoord. Ook kun je dagelijks tussen 09:00u en 17:00u bellen naar 010 – 747 00 00 voor al je vragen.

PASSEN
Eigenlijk zouden we alleen de voordelen van online winkelen bespreken in deze blog. Echter heeft DiamondsByMe één van de grootste nadelen van online winkelen omgezet naar een uniek voordeel. Het grote nadeel aan online shoppen is namelijk dat je een product niet daadwerkelijk kunt passen. Dit maakt het bestellen vaak toch moeilijk. DiamondsByMe maakt gebruik van een unieke 3D-techniek waarmee we een uitkomst bieden op deze vraag. Je kunt voortaan een 3D versie van jouw gewenste ring bestellen. Hierdoor krijg je een realistische kunststof versie van je ring, die je meteen thuis kunt passen. Ben je niet op de hoogte van de ringmaat? Vul bij de ringmaat in ‘ik weet mijn maat niet’. Wij sturen gratis een ringenbos naar je toe nadat je een ring hebt besteld. We hopen dat deze twee middelen onze klant toch meer vertrouwen geeft in het online winkelen. Is de maat uiteindelijk toch niet goed? Dan kan een ring altijd nog vermaakt worden.

Hopelijk heeft deze informatieve blog jouw vertrouwen in het online winkelen doen stijgen! Naast het feit dat het enorm makkelijk is en je er niet de deur voor uit hoeft, zijn de prijzen gunstig én krijg je persoonlijke hulp wanneer nodig. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!