Het trouwseizoen komt er weer aan en jullie zijn druk bezig met de voorbereidingen voor jullie grote dag! De gastenlijst is opgesteld en jullie hebben een mooie locatie uitgekozen waar jullie het willen laten plaatsvinden. Nu is het tijd om trouwkaarten te laten drukken. Het liefst zo origineel mogelijk! Of misschien ben je van plan om je partner ten huwelijk te gaan vragen en ben je al aan het wegdromen over mooie trouwkaarten. Het huwelijksaanzoek is een spannend moment vol met mooie en warme emoties. Hoe origineel is het daarom om dit moment op de trouwkaart te verwerken? Nog beter: hoe origineel is het om een verborgen fotograaf in te huren om dit moment stiekem vast te leggen? In dit blog leggen we uit hoe je dit kunt plannen.

Flessenpost-out-of-the-box-trouwkaarten

Situatie 1: Je gaat je partner nog ten huwelijk vragen
Binnenkort wil je je partner ten huwelijk gaan vragen. Super spannend natuurlijk! Heb je al mooie trouwringen uitgezocht? Kies een mooie ring uit het assortiment van DiamondsByMe of laat het bij hun zelf ontwerpen of personaliseren! Om je partner en de gasten te verrassen met bijzondere foto’s is het handig een fotograaf in te huren die aan de slag wil gaan als verborgen fotograaf voor bij je huwelijksaanzoek. Denk daarom extra goed na over de locatie! Een verborgen fotograaf in een weiland is natuurlijk een beetje lastig. Prachtige en handige locaties hiervoor zijn bijvoorbeeld een restaurant, een bos of een dierentuin. Een andere manier om je partner te verrassen waarbij hij of zij het zeker niet verwacht is door een Loveshoot te plannen met je partner. De fotograaf is hierbij al aanwezig en hoeft zich niet te verbergen. Wat je partner alleen niet weet is dat je hem of haar daar ten huwelijk gaat vragen!

Je partner heeft volmondig ‘Ja!’ gezegd, gefeliciteerd! De foto’s zijn gelukt en je bent blij met het resultaat. Nu is het tijd om de foto’s te verwerken op de trouwkaart voor uitnodiging bruiloft. Bij alle trouwkaarten van LocoMix is het mogelijk om deze te personaliseren met de foto’s. Wedden dat iedereen op zal kijken van de verbaasde en gelukkige blik van je partner? Het is ook leuk om een afbeelding op de kaart te verwerken waarbij je de ring om doet bij je partner. Hierdoor staat de ring centraal in de kaart.

Trouwkaarten-gepersonaliseerd-eigen-foto

Situatie 2: Jullie zijn al verloofd en willen originele trouwkaarten
Gefeliciteerd! Jullie zijn verloofd en gaan binnenkort trouwen. Nu is het tijd om de trouwkaarten te gaan maken om het bekend te maken aan al jullie kennissen en vrienden. Zijn er toevallig foto’s gemaakt tijdens de verloving? Bijvoorbeeld door een fotograaf of een vriend die hierbij aanwezig was? Als de foto’s van goede kwaliteit zijn, is het een super leuk idee om deze foto’s te verwerken op de trouwkaarten! Zo heb je gepersonaliseerde trouwkaarten die helemaal eigen zijn. Zoals ook bij situatie 1 te lezen is, is het ook leuk om het moment op de kaart te verwerken waarbij de ring wordt omgedaan.

Heb je nog vragen over de mogelijkheden voor het verwerken van foto’s op trouwkaarten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van LocoMix. Zij helpen je graag!