Het is bijna maart! Dit betekent dat we bijna kunnen zeggen dat het lente is! Om jullie alvast te inspireren, hebben wij deze week een blog geschreven met de leukste tips & tricks voor de perfecte lente bruiloft.

Als wij aan de lente denken, denken we aan bloemen! Alle bomen en planten staan weer in bloei en op ieder grasveld verschijnen krokussen en madeliefjes. Bij de perfecte lentebruiloft mogen bloemen dan ook niet ontbreken. Daarnaast denken we bij een lentebruiloft aan pastel: pastelkleurige jurken, pastelkleurige bloemen en pastelkleurige decoratie. Wij hebben verschillende collages met de leukste foto’s voor jullie samengesteld, waardoor je gegarandeerd trouw- en lentekriebels zult krijgen!

Voor het perfecte lenteboeket kun je spelen met verschillende kleuren. Vooral zachte roze en oranje tinten komen in onze favoriete boeketten naar voren.
lente1
Zoals we al hadden aangekondigd, mogen bloemen niet ontbreken; ook op de bruidstaart niet. Of je nu kiest voor schattige cupcakes of voor een indrukwekkende taart met 6 lagen; bloemen maken het plaatje compleet.

lente2
Met decoratie is natuurlijk altijd enorm veel mogelijk. We hebben in onderstaande collage de leukste ideeën voor je op een rij gezet, waarvan veel dingen makkelijk zelf te maken zijn. Vooral de gekleurde confetti in papieren houdertjes zijn een eenvoudige toevoeging met een memorabel resultaat.

lente3
Pastel party! Geef ieder bruidsmeisje een andere pastelkleurige jurk en je zult je verbazen over het prachtige geheel dat jouw entourage zal vormen. Wil je echt opvallen? Denk dan eens aan een pastelkleurige trouwjurk! 😉

lente4
Corsages mogen natuurlijk niet worden vergeten bij een lentebruiloft. Zo is de bruidegom meteen in stijl en heb je daarnaast ook een mooie finishing touch voor jouw bruidsmeisjes. Deze corsages zijn heel erg makkelijk zelf te maken: een fleurig bloemetje met een takje gipskruid, een lintje of een jute koord eromheen en voilà!

lente5
Wat natuurlijk niet mag ontbreken op een bruiloft zijn de ringen. Hier kan DiamondsByMe jullie bij helpen. Roodgouden sieraden passen natuurlijk perfect bij het thema, maar we begrijpen dat niet iedereen fan is van roodgoud. Om deze kleur toch op een subtiele manier in jullie trouwringen te verwerken, kun je ook kiezen voor bicolor ringen of het gebruik van een mooie edelsteen zoals de roze saffier.

Ringen

Ga nu naar www.diamondsbyme.nl en stel hier jullie eigen trouwringen samen! Heb je nog speciale wensen? We denken graag met jullie mee in het ontwerpproces. Mail naar info@diamondsbyme.nl of bel naar 010 – 747 00 00.