Een mooi sieraad wordt vaak gekocht vanwege een bijzonder moment. Zo ook onderstaande klant die een prachtige cadeau gekregen van haar ouders. Het cadeau is geheel ontworpen naar deze speciale gebeurtenis. Wij delen het verhaal graag met je mee.

‘Mijn ouders wilden mij een mooi tijdloos cadeau geven wat ik mijn hele leven kon dragen als herinnering aan het afronden van universitaire studie en het behalen van mijn Master. Mijn ouders zijn in de jaren ‘70 uit Turkije naar Nederland geëmigreerd. Zelf hebben ze nooit de kans gehad te studeren. Ik ben de eerste in onze hele familie die een volledige universitaire studie heeft afgerond. Ze zijn daar natuurlijk ontzettend trots op, ikzelf natuurlijk ook! Mijn ouders hadden zelf nog enkele oude trouwringen in een doosje van oma en van een tante, dit goud moest ook gebruikt worden voor dit sieraad.

Mijn ouders en ik hadden zelf wat schetsjes gemaakt en naar DiamondsbyMe gemaild. De designer van DiamondsbyMe heeft er toen een heel mooi voorstel met tekening van gemaakt. Het goud van onze familie werd gebruikt om de hanger te maken. Het is uiteindelijk een gouden hanger geworden in de vorm van de bovenzijde van het afstudeerhoedje, een soort ruitvormpje waar 6 diamantjes in verwerkt zijn, symbolisch voor 6 jaar hard werken!

Wat ben ik trots op dit prachtige cadeau! Wat ook heel leuk is: bijna dagelijks krijg ik nog complimenten, als ik het verhaal erachter vertel en met trots uitleg dat we het zelf hebben bedacht is iedereen nog enthousiaster, DiamondsbyMe nogmaals bedankt!’

Ontwerp
blog visual 4

Heb jij nou ook een bijzonder moment die je graag in een sieraad wil verwerken? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee!