Een mooi sieraad wordt vaak gekocht vanwege een bijzondere betekenis. Zo ook onderstaande klant die een prachtige ring heeft samengesteld voor zijn vrouw op www.diamondsbyme.nl. Wij vinden het altijd leuk om te horen als klanten tevreden zijn en delen het verhaal graag met je mee.

“Vijf jaar geleden zijn we getrouwd. In deze vijf jaar hebben wij ontzettend veel meegemaakt, zoals het overleiden van onze dierbare vaders, maar ook de geboorte van onze dochter Lisa dit jaar. Helaas is mijn man Jacques niet zo romantisch als ik mij soms zou wensen… De verrassing was ook extra groot toen mijn man met een prachtige ring bij het ontbijt op tafel had gezet. Vijf briljanten precies 5 jaar na onze huwelijkdatum. Ik kom mijn ogen niet geloven; Jacques had namelijk deze ring zelf uitgezocht en laten maken door DiamondsByMe. Voor de maat heeft hij mijn trouwring opgemeten bij de plaatselijke juwelier in de periode van mijn zwangerschap. De ring is ontzettend mooi en geweldig dat hij dit helemaal zelf geregeld had zonder een hint van mij. Jacques, love you forever! DiamondsByMe bedankt!”

Dana5 (RH0165) 02a

De klant heeft voor zijn vrouw de prachtige Dana 5 met vijf briljanten uitgezocht. Dana 5 krijgt, naast dat het een prachtige ring is, ook een prachtige betekenis. Wil jij nou ook iemand verrassen met een mooi sieraad, maar weet je niet hoe? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag.

Dana5 (RH0165) 02b