Stapelringen zijn dé trend van dit jaar. Met stapelringen combineer je meerdere ringen aan één vinger. Mix en match de stapelringen eindeloos met verschillende vormen en kleuren. Celebrities zoals Rihanna, Kylie Jenner en Jennifer Lopez worden regelmatig gespot met een mooie set met ringen aan één vinger. En zeg nou zelf, wie kan een beetje extra sparkle ‘n shine aan haar vinger(s) nou niet waarderen?

Of je nu houdt van een eenvoudige klassieke stijl, veel kleur, óf van opvallende vintage ontwerpen; alles is te combineren! Sommige zullen kiezen voor een gestroomlijnde stijl met één specifiek type edelmetaal en steen, terwijl anderen meer houden van het mixen van de edelmetalen. Maar hoe kun je jouw ringen nou het beste combineren?

 • Keep it simple
  Wanneer je nooit ringen draagt, maar toch voor deze trend wil gaan is onze tip: hou het simpel. Kies voor rechte ringen die je makkelijk kunt stapelen aan je vinger.
 • Speel met verschillende vormen
  Ben je gewend aan meerdere ringen aan je vinger? Probeer dan verschillende vormen en kleuren te matchen. Kies voor ringen met een bijzondere vorm voor een mooi effect.
 • Vergeet symmetrie!
  Er hoeft geen ring om elke vinger en je hoeft je handen niet te matchen. Blijf spelen en wisselen met ringen totdat je jouw perfecte combinatie hebt gevonden!
 • Maak een statement
  Als jouw motto the bigger, the better is, dan kun je het best meerdere opvallende ringen bij elkaar combineren. Pas wel op dat je niet over the top gaat en de rest van je sieraden simpel houdt.
 • Gebruik verschillende kleuren
  Vroeger werd er wel eens gezegd dat goud en zilver samen armoede betekende. Tegenwoordig is het combineren van verschillende edelmetalen niet meer weg te denken in het sieradenbeeld. Mix verschillende edelstenen met verschillende edelmetalen. Tip: stem de kleur wel af op de rest van je accessoires, voordat je een wandelende kerstboom wordt.

Wil jij ook je eigen stapelringenset samenstellen? Neem snel een kijkje bij onze stapelringencollectie!