WEDDING SEASON HAS STARTED! Het is officieel lente, het zonnetje schijnt al steeds meer en het bruiloft seizoen komt langzaam op gang! Het enige wat op een bruiloft niet mag ontbreken, naast de bruid & bruidegom natuurlijk, zijn de trouwringen! Door de jaren heen zijn er verschillende trends geweest op het gebied van trouwringen. Om ervoor te zorgen dat jij en je geliefde op jullie grote dag dé perfecte ringen om elkaars vinger schuiven, zetten wij de nieuwste trends van 2017 op het gebied van trouwringen voor je op een rij!

AANSCHUIFRINGEN
Aanschuifringen waren al dé absolute trend in 2016. Deze trend is nu ook in 2017 een hit als het gaat om trouwringen. Vooral in combinatie met de verlovingsring wordt de aanschuifring steeds vaker als trouwring gekozen. De laatste jaren zien wij steeds vaker dat de man een bijzondere verlovingsring uitkiest, welke de vrouw uiteraard ook na het huwelijk nog wil laten schitteren om haar vinger. En wat is er nu mooier dan al je speciale momenten aan één vinger te dragen?

Mix en match stapelringen eindeloos met verschillende vormen en kleuren. Op deze manier geniet je elke keer weer opnieuw van jouw zelf samengestelde trouwring. Al onze aanschuifringen vind Queen en Elvireje hier. Ter inspiratie hebben wij een aantal van onze favoriete aanschuifringen voor je op een rij gezet. De Queen 2 is perfect om te combineren met een mooie aanschuifring. De 14 krt witgouden
Elvire 1 ring, welke rondom gezet is met in totaal 0.29 ct aan diamanten, staat prachtig naast de Queen 2.

Ook onze Tiffy, welke erg populair is onder de verlovingsringen, is erg mooi in combinatie met één van onze aanschuifringen.Tiffy
Indien je van strakkere vormen houdt, dan zijn wellicht de volgende combinaties iets voor jou:
Aanschuifingen modern

Bicolor

COMBINATIE VAN KLEUREN; BICOLOR & TRICOLOR
Al jaren is de combinatie van geelgoud met witgoud erg populair. Draag je voornamelijk witgoud maar wil je er toch een accent geelgoud in terug laten komen, dan is het model hiernaast (WH0327LM16BPM) een aanrader.

Tegenwoordig wordt geelgoud steeds vaker vervangen door roodgoud, zoals de trouwringenset WH0303LM36BMP. Deze kleur is helemaal terug van weggeweest. Jarenlang waren roodgouden (trouw)ringen een stuk minder populair als de geelgouden of bicolor trouwringen. Echter wordt deze warme kleur tegenwoordig weer steeds vaker gedragen. Roodgoud ontstaat doordat er relatief veel koper wordt toegevoegd aan het goud.

TricolorDoor de kracht van meerdere kleuren edelmetaal te combineren, maak je zelf een spannende combinatie die toch tijdloos is. Denk bijvoorbeeld aan een tricolor ring zoals deze Helena set. Wil je graag diamanten in de damesring laten verwerken, zoals bij de damesring hiernaast? Neem dan gerust contact met ons! Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Mix en matchen met je andere sieraden kan dus altijd en is een gouden fashiontip wanneer je houdt van elke keer weer wat anders.

PAVÉ RINGEN
Voor iedereen die houdt van opvallen hebben we goed nieuws! Pavé ringen zijn namelijk dé trend van dit moment. Een pavé zetting is één van de meest gebruikte zetvormen bij het zetten van kleine steentjes. Bij het zetten worden kleinere diamantjes naast elkaar geplaatst, waardoor het lijkt alsof de ring één grote diamant is. Welke manier je de ring ook draait, de ring zal blijven schitteren… Diamonds are a girls best friend ;). In het algemeen hebben de heren toch minder behoefte aan een ring welke is volgezet met diamanten. Daarom hebben we een aantal prachtige sets samengesteld waarbij de man én de vrouw ieder hun eigen stijl kunnen laten spreken middels een mooie combinatie.

PavéringenV.L.N.R: WH0109LM25AP, WH2224LM26C8 WH2100LM

Ben je benieuwd welke trends er nog meer zijn op het gebied van trouwringen? In onze volgende blog vertellen we je meer! Ondertussen kun je op diamondsbyme.nl/trouwringen al onze huidige trouwringen sets bekijken en geheel naar eigen stijl samenstellen. Zit jullie droomontwerp er nog niet tussen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee!