Vorige week hebben we al een aantal trends in trouwringen laten zien, maar er zijn nóg meer prachtige ontwerpen die je in 2017 niet zullen ontgaan! Zo zijn vintage ringen met hun bijzondere vormen enorm populair, zien we steeds meer klanten die écht iets persoonlijks willen dragen en zijn er steeds meer bruiden die toch net iets meer willen opvallen en daarom kiezen voor een gekleurde steen. Alles over deze trends én onze favoriete bijbehorende ringen lees je in deze blog!

VINTAGE
What’s old is new! Dit trouwseizoen zijn vintage ringen enorm populair. Vintage staat voor nieuwe ringen met speciale details die vroeger vaak gebruikt werden. De meeste vintage ringen hebben sierlijke ronde vormen en subtiele gravures en bewerkingen, die de ringen een prachtige authentieke uitstraling geven. Vintage is dan ook niet voor niets nog steeds erg populair en deze ringen zijn perfect wanneer je op zoek bent naar iets anders dan een traditionele trouwring. De WHR0109LM16BP is een prachtige set, waarbij je de damesring nog extra kunt laten opvallen met een in het oog springende centersteen, zoals deze blauwe saffier. Ben je op zoek naar een meer klassieke set? Denk dan eens aan de WHR0240LM. Deze set is prachtig in een bicolor uitvoering, maar kan natuurlijk ook in één kleur. Om de damesring af te maken, is deze bezet met kleine diamanten. Al onze vintage trouwringen bekijk je hier.

Blog foto 1

PERSOONLIJKE RINGEN
Als je gaat trouwen symboliseert dat één van de meest bijzondere momenten in je leven. Er zijn verschillende manieren om jullie trouwringen een persoonlijke touch te geven. Verwerk bijvoorbeeld een gravure van jullie eigen vingerafdrukken, jullie hartslagen of een persoonlijke tekst in jullie ringen. De geelgouden uitvoering van de WHR0439LM heeft een mooie combinatie van glimmend en mat edelmetaal, waardoor de hartslag er écht uitspringt. Op onderstaande afbeelding is de WHR0419LM trouwringen set uitgevoerd in roodgoud. Zoals je kunt zien geven de gravures van de vingerafdrukken een subtiel, maar bijzonder effect aan de ringen. De witgouden set is de WH2076LM16CM. Dit voorbeeld laat zien dat je een korte persoonlijke boodschap zelfs aan de buitenkant van de ring kunt verwerken. Bekijk al onze persoonlijke ringen hier. Ben je specifiek geïnteresseerd in de ringen waarin een vingerafdruk is verwerkt? Kijk dan hier.

Blog foto 2

KLEURSTENEN
Wil jij altijd net iets anders dan anders of heb je een favoriete edelsteen die je het liefst altijd bij je draagt? Dan is deze trend jou op het lijf geschreven! Ben je op zoek naar een extra luxe uitstraling? Combineer dan jouw favoriete edelsteen met diamanten. Mix & match totdat jij jouw favoriete ring hebt gevonden! De mogelijkheden zijn eindeloos. Welke trouwring je ook kiest, een gekleurde steen is een fantastische manier om op een elegante manier een statement te maken. Is bling helemaal jouw ding? De damesring van de WHR0113LM16BP is een brede ring (7,5 mm) die is volgezet met diamanten. Om de ring een extra speciale touch te geven, is er in deze uitvoering op subtiele wijze blauwe saffier toegevoegd. De WHR1615LM15AP set ernaast heeft dezelfde moderne herenring en een mooie alliance damesring, welke is bezet met robijn en diamant.

Blog foto 3

Ben je door deze blog geïnspireerd geraakt voor een set trouwringen maar zit de perfecte combinatie er voor jou nog niet tussen? Lees dan onze vorige blog voor nóg meer trends of kijk op onze website en ga zelf aan de slag met samenstellen van jullie trouwringen. Heb je vragen, wil je graag je eigen ringen ontwerpen of kun je ondersteuning gebruiken bij het uitzoeken van jullie trouwringen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee!