DiamondsByMe is het snelst groeiende online platform waar jij zelf een sieraad zoals trouwringen kunt samenstellen. Wij bieden een breed assortiment trouwringen aan op onze website, maar staan daarnaast altijd open voor nieuwe ideeën.Wij zien het als een uitdaging om samen met de klant tot een prachtig persoonlijk ontwerp te komen.

Doordat wij de gehele productie in eigen hand hebben en niet afhankelijk zijn van tussenschakels of leveranciers, kunnen we de prijzen van onze sieraden lager houden dan reguliere juweliers. Dit geldt natuurlijk ook voor trouwringen die wij samen met jullie ontwerpen. Het komt steeds vaker voor dat klanten ringen op onze website hebben gezien, maar deze toch nét persoonlijker willen maken door deze aan te passen naar eigen wens. Denk hierbij aan de afmetingen, andere edelstenen, een persoonlijke gravure of een vingerafdruk. Wij gaan dan samen met de klant zitten en verwerken alle ideeën in prachtige unieke trouwringen. DiamondsByMe is op dit moment de grootste op de markt op het gebied van custom made trouwringen in Nederland.

Wij hebben samen met onze collega Tamara haar eigen trouwringen gemaakt. Benieuwd naar haar zelf ontworpen trouwringen? Houd onze social media goed in de gaten! Binnenkort zullen wij deze prachtige trouwringen met jullie delen.

In tegenstelling tot een lokale goudsmid kunnen wij, voordat de klant de bestelde trouwringen daadwerkelijk thuis ontvangt, een prachtige render laten zien en zelfs een dummy ring printen. Zo weet je van tevoren al of de ringen helemaal zijn zoals jullie ze in gedachten hebben én of de ringen ook goed passen.

Zelfs als je een persoonlijke touch aan jullie trouwringen wilt geven, kunnen wij dat vaak van tevoren al laten zien d.m.v. een render en/of kunststof dummy’s. Denk bijvoorbeeld aan de vingerafdruk van jouw partner in jouw ring! Hebben jullie een koosnaam voor elkaar en willen jullie deze graag in jullie eigen handschrift aan de binnen- of buitenkant van de ringen laten graveren? Ook dat is mogelijk! Misschien heb je zelf nog andere ideeën om jullie trouwringen zo persoonlijk mogelijk te maken… Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken namelijk graag met je mee!

CUSTOM MADE TROUWRINGEN
Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden van bijzondere trouwringen, welke wij samen met de klant hebben ontworpen, voor je op een rij gezet.
WH0223LM56ADeze prachtige trouwringenset is het ontwerp dat wij samen met de trotse eigenaren hebben mogen bedenken. Mevrouw had zelf nog 3 diamanten uit een ring van haar grootmoeder, welke ze graag in haar trouwring wilde laten verwerken. De keus was gevallen op een bicolor ring, maar meneer vond het toch mooier om meer witgoud te zien dan roodgoud. Daarom deze schitterende combinatie waarbij de damesring meer roodgoud heeft en de herenring meer witgoud.
WH2094LM16C
Een andere prachtige set die we hebben mogen ontwerpen is de set rechts hiernaast. De damesring is uitgevoerd in witgoud en heeft een diamant als centersteen. De herenring is uitgevoerd in geelgoud. Om de ringen extra persoonlijk te maken zijn beide ringen voorzien van beide namen, iedere naam in eigen handschrift.

Een groot pluspunt van DiamondsByMe is dat al onze trouwringen van eerlijk goud worden gemaakt en dat de diamanten allemaal conflictvrij zijn. Meer hierover lees je in de volgende blogs: eerlijk goud en conflict diamanten.

Ben je door deze blog enthousiast geworden, maar kun je niet kiezen? We hebben onze top 3 favoriete trouwringen ter inspiratie voor je op een rij gezet! Deze ringen kunnen natuurlijk nog op allerlei manieren worden gepersonaliseerd en aangepast.

1. WH0141LM26BPWH0141LM26BP
Deze witgouden brede trouwringen, waarbij de damesring is bezet met in totaal 12 stenen; diamant, aquamarijn én blauwe topaas. De herenring is hierbij strak en eenvoudig.

2. WH0550LM16CMPWH0550LM16CMP
Een prachtige strakke witgouden set met een smal geelgoud randje. In de damesring is een prinses geslepen diamant geplaatst, wat het geheel helemaal af maakt. Glanzend geelgoud en mat witgoud zijn met elkaar gecombineerd, wat deze trouwringenset extra bijzonder maakt.

3. WHR0426LMWHR0426LM
Natuurlijk behoort deze trouwringenset ook tot onze favorieten. Niets is zo mooi als het persoonlijk maken van jullie eigen trouwringen.. In de herenring is de damesvingerafdruk geplaatst en andersom. Zo draag je elkaar altijd dicht bij je!

Bekijk al onze trouwringen HIER. Staan de trouwringen waar je altijd al van heb gedroomd er niet bij? Neem dan contact met ons op; wij denken graag met je mee 🙂